Leren is reizen

Fijn dat er dankzij dit blog zoveel mensen samen met mij aan het rekenen, lezen en leren zijn. In februari alleen al zijn er 307 bezoekers op dit blog geweest en dat vind ik geweldig! Niet omdat ik het blog schrijf en me daardoor vereerd voel (oké, vooruit, een klein beetje vereerd voel ik me wel), maar vele malen belangrijker vind ik dat ik een deel van mijn doel voor mijn boek al heb bereikt: het bespreekbaar maken van het verlies van een broer of zus.

Nu ik weet dat zoveel mensen hier zijn komen kijken, rekenen, lezen en leren, mag ik je vervolgens uitnodigen ook met mij op reis te gaan. Ik voel me namelijk op reis met het schrijven van mijn boek. Een reis langs kennis, ervaringen, ontdekkingen en nieuwe inzichten. Er zijn ook al mooie ontmoetingen op mijn pad gekomen.

Mijn reis voerde me afgelopen week langs gesprekken met mensen die me nu aanspreken op het boek dat ik schrijf. Zij zijn aan het denken geslagen sinds ik openlijk over dit boek praat en schrijf. Zij brengen mij nu in contact met andere mensen die een broer of zus hebben verloren en nieuwsgierig zijn naar mijn boek. Voor mij zijn dat dankbare ontwikkelingen, omdat het illustreert dat ik echt een bijdrage kan leveren.

Mijn taak voor aankomende week is om te blijven rekenen, lezen, leren en reizen! En gelukkig reken ik graag, net zoals ik heel graag lees, leer, schrijf, praat en een bijdrage lever. En voor wie net als ik ook dol is op cijfertjes – de leesbarometer staat als volgt bij:

  • 1305 bladzijden in totaal te lezen
  • 95 bladzijden gelezen in de reisetappe van afgelopen week
  • 604 bladzijden in totaal gelezen
  • 701 bladzijden nog te gaan.

Tot ziens bij de volgende reisetappe!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024

Thema door Anders Norén